Kabelaansluitset voor USB-aansluitingen en 12V-stopcontacten – 2x1mm² – 1m

Artikelnummer: 1099
EAN: 8720937952594

Deze ‘plug and play’ voor gemonteerde kabelaansluitset wordt geleverd met alles wat u nodig hebt om onze USB-aansluitingen, 12V/24V-stopcontacten of voltmeters aan te sluiten op het elektrische systeem van uw voertuig. De installatie is snel en eenvoudig en er is geen speciaal gereedschap nodig voor het voorbereiden en krimpen van kabels.

De kit bestaat uit 2x1mm² van 1 m (21 A) positieve en negatieve kabels omhuld met hittebestendige, beschermende PVC-kous en een 20 mm glazen Zekeringhouder met een 5 A vervangbare zekering. Batterijaansluitingen zijn 2 x 6 mm dia. messing ringklemmen en de bus aansluitingen zijn 2 x 6,3 mm volledig geïsoleerde push-on vrouwelijke platte stekkers.

Deze kit is bij uitstek geschikt voor aansluiting op vrijetijdsaccu’s in campers, campers en boten of op de startaccu van motorfietsen en scooters, maar is geschikt voor elke toepassing met een 12V of 24V DC-systeem waarbij een kabellengte van 1 m voldoende is.

De zekering kan worden vervangen door een andere slagsterkte die bij uw toepassing past . Overschrijd de 10A niet.

Gewicht 50 g
Afmetingen 80 × 150 × 38 mm

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »