Contact & Privacy Policy

Heeft u vragen over onze producten of diensten, neem dan contact met ons op.
Direct aanmelden als nieuwe klant, ga naar de button registreren.
(wij leveren uitsluitend aan wederverkopers)

Bots Electronics

Leenderweg.188
5555 CJ  Valkenswaard – Holland

[T] +31 (0)40-2071777
[F] +31 (0)40-2071779

[email protected]

KvK te Eindhoven: 61889903
BTW: NL142893742B02

 

Officiële website van Dual platenspelers en Dynavox HiFi.

www.dualplatenspelers.nl 

www.dynavox-audio.nl
 

 

Partner van:   Stichting LightRec logo


Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten

Bots Electronics verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Uw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

Om klant te worden moet u zich eerst registreren.Na registratie bewaren wij via de door u gekozen gebruikersnaam de door u opgegeven persoonsgegevens. 

Wij gebruiken de volgende gegevens:

NAW gegevens

Telefoonnummer

Email adres

Kvk inschrijvingsnummer

Beveiliging

Er worden van persoonsgegevens nooit fysieke kopieen gemaakt. 

De website van Bots Electronics heeft een SSL certificaat, deze biedt bezoekers van onze website maximale veiligheid en voorkomt dat privacygevoelige informatie van bijvoorbeeld een bestelling terecht komt bij derden. U herkent de SSL beveiliging aan het groene slotje voor de url.

Wanneer u een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Deze gegevens kunnen bewaard blijven tot het moment dat u zich afmeld/uitschrijft. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en op verzoeken te antwoorden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers.

De gegevens die Bots Electronics ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.

Lightspeed BV - de website en back-ups hosting.

Protagonist BV - e-mail hosting.

Transsmart Platform - adresgegevens voor het verzenden van bestellingen.

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan uw persoonlijke gegevens. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. 

Rechten 

Persoonsgegevens zijn altijd door u op te vragen, zijn gegevens fout doorgegeven, veranderd of door ons fout verwerkt, dan passen wij dit voor u aan.

Op uw verzoek zullen wij altijd uw gegevens overdragen aan een andere partij.

Keuzes voor persoonsgegevens:

Wij bieden alle klanten de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van persoonlijke informatie die eerder aan ons zijn verstrekt. Of u stuurt een Email naar [email protected] en wij dragen zorg hiervoor.

Aanpassen/uitschrijven diensten 

Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u uit te schrijven.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring.Wij controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen.

Indien u een klacht heeft kunt u ons benaderen zodat we het kunnen oplossen. U heeft ook het recht om een klacht te melden via de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens:

Bots Electronics

Leenderweg. 188

5555 CJ  Valkenswaard 

KvK te Eindhoven: 61889903

BTW: NL142893742B02

 

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 14-05-2018.

Neem contact op
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »