FM/AM Antenne Radio Signaal Versterker

Artikelnummer: 2553
EAN: 8720813321216

Deze FM/AM Antenne Radio Signaal Versterker is een krachtige versterker die speciaal is ontworpen om het radio-ontvangstsignaal te versterken en te verbeteren. Dit compacte apparaatje kan gemakkelijk worden aangesloten op de antenne-ingang van uw radio, en zal het signaal van uw favoriete radiostations meteen versterken.

Met de FM/AM Antenne Radio Signaal Versterker kunt u genieten van een kristalheldere geluidskwaliteit zonder ruis of storingen, zelfs als u zich buiten het bereik van de zendmast bevindt. Het apparaat is compatibel met alle soorten radio’s en kan worden gebruikt voor zowel FM als AM-ontvangst.

De versterker is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen is de antenne-ingang van uw radio aansluiten op de versterker, en vervolgens de versterker aansluiten op het stopcontact. De FM/AM Antenne Radio Signaal Versterker heeft een LED-indicator die aangeeft wanneer het apparaat is ingeschakeld en actief is.

Dit handige apparaatje is perfect voor mensen die graag naar de radio luisteren en geen genoegen willen nemen met een zwak of storingsgevoelig signaal. De FM/AM Antenne Radio Signaal Versterker biedt een eenvoudige en effectieve oplossing voor het verbeteren van uw radio-ontvangst, zodat u altijd kunt genieten van uw favoriete programma’s zonder enige verstoring.

Specificaties:
Frequentie bereik: 88-108Mhz 170-240Mhz
versterking:19~25dB
staande-golfverhouding:<2.5
Voltage: DC + 12~24V
Geschikt voor: Auto, Boot, Camper, etc.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »