Universal DAB+/FM/AM Antenne Radio Signaal Versterker

Artikelnummer: 2555
EAN: 8720813321223
Universal DAB+/FM/AM Antenne Radio Signaal Versterker

Deze DAB/FM/AM Antenne Radio Signaal Versterker is een krachtige versterker die speciaal is ontworpen om het radio-ontvangstsignaal te versterken en te verbeteren. Dit compacte apparaatje kan gemakkelijk worden aangesloten op de antenne-ingang van uw radio, en zal het signaal van uw favoriete radiostations meteen versterken.

Met de DAB/FM/AM Antenne Radio Signaal Versterker kunt u genieten van een kristalheldere geluidskwaliteit zonder ruis of storingen, zelfs als u zich buiten het bereik van de zendmast bevindt. Het apparaat is compatibel met alle soorten radio’s en kan worden gebruikt voor zowel DAB als FM/AM-ontvangst.

De versterker is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen is de antenne-ingang van uw radio aansluiten op de versterker, en vervolgens de versterker aansluiten op het stopcontact. De DAB/FM/AM Antenne Radio Signaal Versterker heeft een LED-indicator die aangeeft wanneer het apparaat is ingeschakeld en actief is.

Dit handige apparaatje is perfect voor mensen die graag naar de radio luisteren en geen genoegen willen nemen met een zwak of storingsgevoelig signaal. De DAB/FM/AM Antenne Radio Signaal Versterker biedt een eenvoudige en effectieve oplossing voor het verbeteren van uw radio-ontvangst, zodat u altijd kunt genieten van uw favoriete programma’s zonder enige verstoring.

Specificaties:
Frequentie bereik: 88-108Mhz 170-240Mhz
versterking:19~25dB
staande-golfverhouding:<2.5
Voltage: DC + 12~24V

Gewicht 50 g
Afmetingen 115 × 18 × 185 mm
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »