Automatische Zekering – 40A 12-24V DC

Artikelnummer: 2517
EAN: 8720813320585

Deze Automatische zekering is een innovatief product dat is ontworpen om de veiligheid van uw auto te waarborgen. Deze zekering detecteert en voorkomt overbelasting van het elektrische systeem van uw auto, boot, camper of vrachtauto waardoor schade aan de bedrading en apparatuur wordt voorkomen.

De zekering heeft een geïntegreerd systeem dat de stroomtoevoer automatisch onderbreekt wanneer er een overbelasting of kortsluiting wordt gedetecteerd. Hierdoor wordt schade aan de apparatuur voorkomen en wordt de veiligheid van de passagiers en de auto, boot, camper of vrachtauto verhoogd.

De automatische autozekering is geschikt voor gebruik in alle soorten auto’s en is beschikbaar in verschillende stroomsterktes om aan de behoeften van uw auto, boot, camper of vrachtauto te voldoen. Het is een duurzaam product dat is vervaardigd met hoogwaardige materialen en ontworpen is om lang mee te gaan.

Gewicht 50 g
Afmetingen 46 × 80 × 130 mm
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »