Groothandel elektra

Heeft u een onderneming op het gebied van elektrotechniek en zoekt u een groothandel voor de inkoop van elektra? Bekijk dan het uitgebreide assortiment van Bots Electronics. Wij leveren uitsluitend aan bedrijven. Heeft u een detailhandel in witgoed en bruingoed of een webshop in de electro branche? Wij helpen u graag verder om uw bedrijf te voorzien van de juiste producten.

Bekijk alle elektraNeem contact op

Een ervaren en professionele groothandel voor de inkoop van elektra

Vanaf 1980 kunnen allerlei bedrijven in de electro branche terecht in onze groothandel. Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander bedrijven te voorzien van producten van uitstekende kwaliteit. Naast detailhandels en webshops leveren wij ook aan meerdere installateurs en grossiers. Voorziet onze groothandel uw onderneming binnenkort ook van elektra materiaal?

 

Ruime keuze aan diverse elektra producten

Voor uw bedrijf in de electro branche biedt onze groothandel diverse artikelen aan. Van connectoren en computer onderdelen tot elektronica componenten en schakelaars. Wilt u het liefst de meest nieuwe producten uit ons assortiment aanschaffen? Ook dan hebben we diverse opties voor u. De categorie ‘Nieuwe Producten’ laat het nieuwe aanbod in ons assortiment zien.

 

Word klant van ons

Bent u werkzaam in de electro branche en wilt u klant van onze groothandel worden? Vele bedrijven zijn u al voor gegaan en wij hopen u binnenkort ook terug te zien in ons klantenbestand. Registreer u via [email protected]. Wilt u meer weten over onze elektra groothandel? Bel met ons via +31 (0)40-2071777

Ook interessant:

Groothandel hifi | Groothandel installatietechniek | Groothandel led verlichting


Pagina 1 van 2
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »