Solderen elektronica

Zoekt u producten voor het solderen van elektronica? Bots Electronics is een professionele groothandel die diverse soldeertechniek gereedschappen levert aan bedrijven en ondernemingen. Naast detailhandels in bruin- en witgoed, behoren ook webshops en installateurs tot ons klantenbestand. Wij hopen binnenkort ook uw onderneming te mogen voorzien van onze soldeertin, soldeerbouten of ander toebehoren voor het solderen van electronica.

Bekijk alle soldeer elektronicaNeem contact op

Solderen van elektronica: vind de juiste producten voor uw onderneming

In ons assortiment bieden we verschillende producten aan voor het solderen van elektronica. Zo kiest u uit diverse soldeerstations die geschikt zijn voor allerlei toepassingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een soldeerstation die speciaal ontworpen is voor loodvrij solderen of een soldeerstation met een keramisch verwarmingselement.

 

Bestel ook soldeertin in onze groothandel

Wilt u een bepaald soldeertin toevoegen aan het assortiment van uw bedrijf om electronica te solderen? Bekijk ons aanbod soldeertin op de website. U vindt zowel loodvrij tin als soldeersel met 60% tin en 40% loodverhouding. U vindt voornamelijk tin met een diameter van 1 mm in ons assortiment. Als u op zoek bent naar specifiek soldeertin voor electronica helpen onze medewerkers u graag verder.

 

Soldeerbouten van uitstekende kwaliteit

In ons assortiment vindt u naast soldeertin, ook soldeerbouten om electronica op de juiste manier te solderen. Van soldeerstiften tot een soldeerstandaard, u vindt het in ons uitgebreide aanbod. U wilt toch ook uw klanten voorzien van producten van uitstekende kwaliteit? Met onze producten kunnen uw klanten weer jaren vooruit.

 

Word partner en neem contact op

Wilt u partner worden en elektronica voor het solderen bij onze groothandel bestellen? Neem contact op met een van onze medewerkers of via [email protected] U bereikt ons op +31 (0)40-2071777 

 

Ook interessant:

Audio apparatuur reinigen | Elektrisch materiaal groothandel | Elektrotechnische groothandel


Pagina 1 van 5
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »