Carson MM-300 MicroBrite Plus zakmicroscoop 60x -120x LED

Artikelnummer: BN 207972
EAN: 0750668011176
De Carson MicroBrite Plus is een krachtige draagbare microscoop met een indrukwekkend vergrotingsbereik van 60x - 120x, waardoor hij ideaal is voor het onderzoeken van vinylplaten en cartridges. Natuurlijk ook geschikt voor vele andere toepassingen. Het compacte ontwerp, de optische helderheid en helderheid van detail bieden toepassingsmogelijkheden voor professionals en hobbygebruikers.  Alledaagse voorwerpen en levensvormen worden verbazingwekkende ontdekkingen met de MicroBrite Plus. Door de lichtgewicht constructie en het compacte zakformaat neem je de microscoop gemakkelijk overal mee naartoe.
De LED verlichting en de hoogwaardige optiek zorgen voor een helder, scherp en helder beeld. Door gebruik te maken van een asferisch lenssysteem wordt vervorming door de unieke vorm van de lens vermeden. De MicroBrite Plus werkt op 1 AA-batterij (niet inbegrepen).
 
Houd er rekening mee dat door de extreem hoge vergroting de brandpuntsafstand erg kort is. Houd de microscoop daarom recht boven je onderwerp om de beste beeldkwaliteit te bereiken.
Begin met de laagste vergroting (60x) en stel scherp. Verhoog vervolgens de vergroting tot het gewenste niveau.
Technische gegevens:
zakmicroscoop
zoomvergroting: 60 - 120x
LED-verlichting
1 AA-batterij (niet inbegrepen).
 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »