DUAL - platenspeler van dual CS-800

Artikelnummer: BN 205498

Met trots presenteren wij de nieuwste ontwikkeling van St. Georgen - de CS 800! Een volledig opnieuw ontworpen draaitafel die de basis legt voor een nieuwe serie van Dual. Het doel was om een ​​handmatige draaitafel te ontwikkelen op basis van de hoogwaardige dubbele toonarmen, die een zwaar basischassis combineren met een zwevend subchassis in een modern design. Ondanks het slanke ontwerp heeft het basischassis de nodige massa om elk soort impactgeluid en trillingen van buitenaf te isoleren. Het aluminium subchassis staat op vier speciale paraboolveren en is daarmee losgekoppeld van de rest van het chassis. Dit zorgt voor een extra minimalisatie van externe interferentie. Drie speciaal gebufferde aluminium voetjes in combinatie met het cardanische toonarmlager maken het nivelleren van de platenspeler overbodig. De toonarm wordt naar een nieuw niveau getild met behulp van de nieuwe Dual E (asymotion) interne bedrading en het verbeterde toonarmlager (High Precision Surface). Het spreekt voor zich dat ook hier de hoge precisie anti-skating en tracking force instellingen van onze volautomatische machines worden gebruikt. De elektronisch gestuurde gelijkstroommotor wordt bestuurd door een nieuw ontwikkelde aanraakschakelaar, waarbij de actueel ingestelde snelheid wordt aangegeven door een led. We slaan nieuwe wegen in met de CS 800, en niet alleen aan de buitenkant. Dankzij de technische veranderingen wordt ook het geluid naar een nieuw niveau getild. Het complete geluid is zelfs nog briljanter dan voorheen. Details in de opnames zijn nog duidelijker hoorbaar. Stemmen en instrumenten klinken nog natuurlijker dan voorheen. Tijdloos design gecombineerd met verfijnd

Toonarm technologie: Cardan-toonarm met ingestelde massa-volgkracht door een zeer nauwkeurige torsieveer. Afneembaar, torsiebestendige koolstofvezel headshell met (1/2 inch) bevestigingsgaten. Verstelbare tracking kracht en anti-skating.

Chassis technologie: Massief MDF basischassis in combinatie met een drijvend onderstel. Gedempte aluminium schaal met antistatisch viltmat.

Aandrijftechnologie: Handmatige draaitafel. Riemaandrijving met gepolijst plat riem. DC-motor met elektronische snelheidsregeling.

Snelheid: 33/45 tpm
Frequentierespons: 20Hz-22kHz
Snelheidsnauwkeurigheid DIN / WRMS: ± 0,06 / 0,035%
Rumple ongewogen signaal-ruisverhouding: 48dB
Rumple gewogen signaal-ruisverhouding: 72dB
Eff. toonarm lengte: 211 mm
Crank hoek: 26 °
Overhang toonarm: 19.5 mm
Element: Ortofon 2M Rood

Afmetingen (BxHxD) 440 x 130 x 370 mm
Gewicht: 5.5 Kg

Adviesprijs € 1199,-

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »