DUAL - Dual platenspeler CS-458 met phono voorversterker

Artikelnummer: BN 205499

CS 458 EV volautomatische en met ingebouwde phono-voorversterker

Door het gebruik van nieuwe materialen en fabricagemethoden worden de prestaties van de in Duitsland gemaakte draaitafels aanzienlijk verbeterd. Een nieuwe ontwikkeling, de Dual E (asy) bewegingsdraad toonarm interne bedrading, zorgt voor een soepele weerstand van de toonarm en een briljant geluid. Het lager van de toonarm is ook volledig herzien. De torsiebestendige en afneembare toonarmkop is gemaakt van koolstofvezel, geschikt voor pickups met 1/2 "(13 mm) montage. Een gelijkstroommotor met elektronische snelheidsregeling wordt gebruikt om de plaat aan te drijven. Het trillingsgedempte aluminium is bevestigd aan de platte riem. De elektronische toerentalbewaking is volledig nieuw, de synchronisatie is verder verbeterd. Massief houten console van MDF in combinatie met een zwevend gelagerd subchassis absorbeert alle vormen van trillingen en contactgeluiden. De volledig herziene console maakt deel uit van de nieuwe ontwikkeling van de 458 en dient alleen om de geluidsprestaties naar een hoger niveau te tillen.

De levering omvat de MM-pickup Audio Technika AT-91E en ingebouwde phono-voorversterker (kan niet worden uitgeschakeld)

Technische gegevens: snelheid 33/45 tpm, synchronisatiefluctuaties 0,07 / 0,04% DIN / WRMS, Rumpel-interferentiespanningsafstand 48 dB, Rumpel-ruisverhouding 72 dB, zendbereik 20 Hz - 22 kHz, dieptewaarnemingscapaciteit 70 ym (300 Hz), hoogtemetingsvermogen 0,55% (10 kHz), resonantiefrequentie 10 Hz, eff. Toonarm lengte 211 mm, overhang 19,5 mm, offset hoek 26,1 °.

Afmetingen (BxDxH) 430x360x130 mm

Gewicht 6 kg

Kleur zwart mat

Volautomatisch

Adviesprijs € 589,-

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »