DUAL - CS 455-1 Noblesse Makassar

Artikelnummer: BN 205494

De legendarische CS 455-1 is nu beschikbaar in de beperkte editie "Noblesse". In vergelijking met de standaardversie wordt een massief houten frame met een nobele Makassar-afwerking gebruikt, waardoor de platenspeler aanzienlijk minder gevoelig is.De complete mechanica, evenals plaat en toonarm, zweven. Dit minimaliseert mogelijke trillingen. De elektronisch geregelde DC-motor wordt zoals gewoonlijk aangedreven met behulp van een precisie rubberen riem. Dit elimineert ook verdere trillingen die kunnen worden overgedragen van de motor naar de plaat en uiteindelijk naar de pick-up. Bovendien heeft de CS 455-1 Noblesse ook de optie om platen op 78 tpm te draaien.

De volledig automatische platenspeler wordt hier ook gebruikt voor het beste bedieningsgemak. De toonarm heeft een cardanische lager met massa-vrije tracking aanpassing. De afneembare toonkop (met 1/2 inch bevestiging) is gemaakt van koolstofvezel. De contactkracht wordt ingesteld door een uiterst precieze torsieveer. De anti-skating kracht is ook instelbaar.

Trillingsgedempte aluminium draaiplateau met antistatisch behandelde viltbekleding.

Levering inclusief MM cartridge Ortofon OM 10

Technische gegevens: snelheid 33/45/78 U / min., Synchronisatie fluctuaties 0,07%, ruis-ruisverhouding 48dB, rumpel-ruisverhouding 72dB, zendbereik 10-22000 Hz

Kleur: zwart afwerking zilver

Afmetingen 420x133x360mm

Gewicht 6,6 kg.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »